Vacatures

Op dit moment hebben we een vacature voor:

Werken bij VEI is afwisselend, uitdagend en elke dag anders. Via VEI zetten Nederlandse waterpartners zich in voor Sustainable Development Goal 6 (SDG6) van de Verenigde Naties: duurzaam water en sanitatie voor iedereen. Via VEI zetten professionals van onze Nederlandse partner drinkwaterbedrijven hun kennis en kunde in bij lokale waterbedrijven, waardoor ze sterker, gezonder en weerbaarder worden. Werken bij VEI is werken in een informele sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal staan. 

VEI is een volle dochter van Vitens N.V. en Evides N.V. en voert namens zeven Nederlandse drinkwaterpartners hun internationale Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid uit. Nederlandse en lokale waterbedrijven hebben gemeenschappelijke zorgen en uitdagingen in een partnership, elk met hun eigen omstandigheden: over de dagelijkse gang van zaken van productie- en distributiesystemen, technische kennis op het gebied van non revenue water en pompvraagstukken, investeringsplanning etc.

Onze Nederlandse en lokale waterbedrijven stellen hun medewerkers in staat om langdurig bij te dragen aan projecten van collega's in lage inkomenslanden, zoals Afrika, Azië en Zuid-Amerika.