Meld je hier aan om via VEI naar het buitenland te gaan

Heb jij interesse om jouw kennis en vaardigheden in het buitenland in te zetten? Durf jij uit jouw ‘comfortzone’ te stappen en kan je goed met andere culturen omgaan? Schrijf je dan nu in!

Na aanmelding komen jouw gegevens in de VEI database terecht. Wanneer er een geschikte vacature is die aansluit op jouw achtergrond en ervaring, dan bespreekt VEI de vacature met de Resource Coördinator binnen jouw bedrijf. Deze persoon neemt contact op met jou en je leidinggevende om de opdracht te bespreken op basis van de opdrachtbeschrijving - de Terms of Reference. Na akkoord wordt je CV doorgestuurd naar de Project Manager van VEI en volgt er een gesprek. Is er een definitieve match? Dan ontvang je van de Resource Coördinator alle benodigde informatie om op uitzending te gaan.

Jouw inschrijving

Heb je je ingeschreven en je interesse kenbaar gemaakt? Dan gaan wij ons uiterste best doen om een geschikte opdracht voor je te zoeken. Het is echter zo dat sommige expertises nu eenmaal vaker worden gevraagd dan andere. Naast een uitzending in het buitenland biedt VEI ook mogelijkheden om vanuit Nederland werkzaamheden uit te voeren zoals helpen bij een Exposure Visit van buitenlandse partners aan Nederland.

Dus schrijf je nu in en zet je in om meer mensen wereldwijd toegang te geven tot schoon drinkwater!

De link naar het aanmeldportaal vind je hier.