E-learnings

VEI biedt diverse e-learnings aan als voorbereiding op jouw uitzending. De e-learnings geven je kennis over relevante onderwerpen om gezond en veilig te kunnen werken in verschillende omstandigheden, in diverse landen. Ook zijn de e-learnings van belang als voorbereiding op situaties of risico’s waar je eventueel mee geconfronteerd kan worden, zoals malaria of politieke onrust.

Als je inlogt zie je bovenaan de ´mandatory´ e-learnings die we van harte aanbevelen, volg die sowieso. Daaronder vind je de overige trainingen die je, op basis van je interesses of aanbevelingen per land, kan volgen. Zelfs voor de ervaren reiziger zijn deze modules zeer leerzaam. Sommige modules duren slechts een paar minuten, andere wat langer. Ze zijn zeker de moeite waard om te volgen om goed voorbereid op reis te gaan. Het leert je met alle, soms snel veranderende omstandigheden om te gaan.

Klik hier voor de handleiding van het Digitale Leerportfolio 

Via bijgaande link kom je op het leerportaal van I-SOS. Maak een favoriet aan en stel een nieuw wachtwoord in indien nodig (al een account bij I-SOS, gebruik dan die gegevens). De trainingen worden aangeboden (in diverse talen) door International SOS, de dienstverlener die VEI - en dus ook jou – ondersteunt op het gebied van o.a. medische hulp en veiligheid.

URL: https://traininghub.internationalsos.com/vei

Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur een mail naar resourcing@vei.nl

LIDMAATSCHAP I-SOS

Nog niet bekend met International SOS? Ga naar: www.internationalsos.com (member) en log in met membership no: 30BYCA000006. Zie ook hun app in de app store. Altijd handig voor op reis!

Aanbod e-learning I-SOS

Een greep uit hun aanbod: Travel Risk Awareness, Hotel Safety, Petty crime, Female Travellers, Malaria, Civil Unrest, First Aid, etc. (van 3 tot 25 minuten).